Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso do obiadu, albo jako zimna przekąska.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1259
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 3005
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79748
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 518
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1259
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 3005
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79748
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 518
Składniki
Schab umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić na plastry. Zalać przyprawionym mlekiem.Odstawić do lodówki na cała noc.
Odsączyć z mleka, osuszyć w papierowym ręczniku.
Kotlety rozbić, między folią.
Miękkie masło z natką, papryczką, solą i pieprzem rozetrzeć.
Posmarować plasterki sera i zwinąć w rulonik .
Mięso posmarować musztardą,ułożyć serowe ruloniki i zwinąć roladkę.
Boki spiąć szpilkami do rolad.
Panierować w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Poukładać na rozgrzanym tłuszczu i smażyć.
Smażyć ze wszystkich stron.
Przekładać na blaszkę i podpiec z 15 min. w piekarniku w 175*
Podawać do obiadu na gorąca, albo jako przystawkę na zimno.