Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina - kruchy schab gotowany 10 minut
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2355
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10478
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5061
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1028
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7951
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2355
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10478
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5061
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1028
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7951
Składniki
- Schab czyścimy. - Do garnka wlewamy szklankę wody. - Dodajemy majonez i musztardę i mieszamy. - Dolewam pozostałą część wody, - Dodajemy wszystkie składniki z listy powyżej i mieszamy. - Do garnka z marynatą wkładamy schab i zaczynamy gotować pod przykryciem. Od momentu zagotowania się wody schab gotujemy równe 5 minut. - Zdejmujmy z gazu i pozostawiamy do całkowitego ostygnięcia na minimum 6 godzin ja zostawiam na całą noc. - Powtarzamy czynność zagotowujemy pod przykryciem i od momentu zagotowania gotujemy równe 5 minut. Po tym czasie pozostawiamy garnek ze schabem ponownie do całkowitego ostygnięcia na minimum 6 godzin. -Schabu nie wyciągamy z garnka aż do całkowitego wystygnięcia.