Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina na każdy sposób jest najlepsza
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1300
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2927
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1020
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1787
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1300
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2927
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1020
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1787
Składniki
Przyprawy wymieszać z olejem i natrzeć nimi dokładnie mięso . Wkładamy do lodówki 48 godzin.
Po tym czasie karkówkę wkładamy do rękawa . I wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na ok 1,5 godziny. Po tym czasie rękaw rozciąć i podpiec kilka minut aby karkówka zarumieniła się. Smacznego.