Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina na każdy sposób jest najlepsza
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Przyprawy wymieszać z olejem i natrzeć nimi dokładnie mięso . Wkładamy do lodówki 48 godzin.
Po tym czasie karkówkę wkładamy do rękawa . I wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na ok 1,5 godziny. Po tym czasie rękaw rozciąć i podpiec kilka minut aby karkówka zarumieniła się. Smacznego.