Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina na każdy sposób jest najlepsza
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 42
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3517
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 99
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 42
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3517
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 99
Składniki
Przyprawy wymieszać z olejem i natrzeć nimi dokładnie mięso . Wkładamy do lodówki 48 godzin.
Po tym czasie karkówkę wkładamy do rękawa . I wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na ok 1,5 godziny. Po tym czasie rękaw rozciąć i podpiec kilka minut aby karkówka zarumieniła się. Smacznego.