Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona kiełbasa z patelni do tego sos musztardowo- śmietanowy. Danie sycące, poza tym można je szybko przygotować.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 872
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 115
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 222
Polecam, pychota.
Odsłon: 499
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 295
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 872
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 115
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 222
Polecam, pychota.
Odsłon: 499
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 295
Składniki
Kiełbasę ponacinać, aby lepiej nam się smażyła. Włożyć na rozgrzany tłuszcz, smażyć z obu stron na rumiano. Następnie dodać ogórki pokrojone w półplasterki, cebulę pokrojoną w piórka. Dusić pod przykryciem przez kilka minut. W tym czasie z musztardy, mąki i śmietany przygotować zawiesinę, rozprowadzić ją 1/2 szklanki wody. Usmażoną kiełbasę wyjąć z patelni. Wówczas dopiero wlać zawiesinę musztardową. Sos dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia, doprawić suszonym oregano, pieprzem i solą. Ponownie włożyć kiełbasę. Przez chwilę wszystko razem podgrzewać pod przykryciem. Podawać z młodymi ziemniaczkami.
Smacznego.