Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie schabowe to niebo w gębie.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24680
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 187
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 397
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 572
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24680
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 187
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 397
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 572
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Posypać solą i pieprzem , następnie papryką wędzoną i na odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Bułkę tartą wymieszać z płatkami, zaś jajka rozbełtać z mlekiem. Kotlety rozbić dosyć cienko, maczać w jajku i panierować w bułce tartej wymieszanej z płatkami. Na patelni rozgrzać olej i smażyć kotlety z obu stron na złoty kolor.