Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i aromatyczne kotlety
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68710
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68710
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Składniki
Cebulę drobno posiekałem ,wymieszałem z oliwą ,ketchupem ,solą oraz pieprzem. Kotlety lekko rozbiłem ,wymieszałem z pastą cebulowo-ketchupową. Wstawiłem do lodówki na 15 min. W tym czasie rozgrzałem patelnię grillową. Kotlety smażyłem po kilka min z każdej strony.