Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 55
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 119
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 55
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 119
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Składniki
mięso natrzeć przyprawami i odstawić na 2-3 godziny.morele i pomidory pokroić w cienkie paseczki,dodać posiekana kolendrę i szczypiorek ,lekko posolić,dodać pieprz i kilka łyżek oleju w którym były pomidory,wymieszać
ostrym nożem rozciąć schab na całej długości,do rozcięcia włożyć farsz
na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano z każdej strony następnie przełożyć do blaszki i podlać tłuszczem ze smażenia
piec godzinę w temperaturze 180 stopni,podawać z ziemniakami i sałatą w sosie vinegre