Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5706
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2021
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 94
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 239
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5706
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2021
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 94
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 239
Składniki
mięso natrzeć przyprawami i odstawić na 2-3 godziny.morele i pomidory pokroić w cienkie paseczki,dodać posiekana kolendrę i szczypiorek ,lekko posolić,dodać pieprz i kilka łyżek oleju w którym były pomidory,wymieszać
ostrym nożem rozciąć schab na całej długości,do rozcięcia włożyć farsz
na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano z każdej strony następnie przełożyć do blaszki i podlać tłuszczem ze smażenia
piec godzinę w temperaturze 180 stopni,podawać z ziemniakami i sałatą w sosie vinegre