Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 26
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 18
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 70
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 253
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 26
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 18
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 70
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 253
Składniki
mięso natrzeć przyprawami i odstawić na 2-3 godziny.morele i pomidory pokroić w cienkie paseczki,dodać posiekana kolendrę i szczypiorek ,lekko posolić,dodać pieprz i kilka łyżek oleju w którym były pomidory,wymieszać
ostrym nożem rozciąć schab na całej długości,do rozcięcia włożyć farsz
na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano z każdej strony następnie przełożyć do blaszki i podlać tłuszczem ze smażenia
piec godzinę w temperaturze 180 stopni,podawać z ziemniakami i sałatą w sosie vinegre