Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Składniki
mięso natrzeć przyprawami i odstawić na 2-3 godziny.morele i pomidory pokroić w cienkie paseczki,dodać posiekana kolendrę i szczypiorek ,lekko posolić,dodać pieprz i kilka łyżek oleju w którym były pomidory,wymieszać
ostrym nożem rozciąć schab na całej długości,do rozcięcia włożyć farsz
na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano z każdej strony następnie przełożyć do blaszki i podlać tłuszczem ze smażenia
piec godzinę w temperaturze 180 stopni,podawać z ziemniakami i sałatą w sosie vinegre