Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od znajomej. Błyskawicznie się robi.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1177
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13663
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2804
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1177
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13663
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2804
Składniki
Mięso, cebulę i liśc laurowy wrzucic do szybkowaru i zagotowac do rozpadnięcia się mięsa. Po ugotowaniu wyjąc liśc laurowy, wrzucic wekę, poczekac aż namoknie i wszystko razem porządnie zmiksowac, dodając w międzyczasie jajka. Przyprawic sporą ilością pieprzu, dodac też pieprz ziołowy, sól, zmielone ziele ang. oraz gałkę muszkatołową.
Masę wylac na blachę (wyłożoną papierem do pieczenia). Piec w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.