Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od znajomej. Błyskawicznie się robi.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 342
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 533
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 342
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 533
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
Składniki
Mięso, cebulę i liśc laurowy wrzucic do szybkowaru i zagotowac do rozpadnięcia się mięsa. Po ugotowaniu wyjąc liśc laurowy, wrzucic wekę, poczekac aż namoknie i wszystko razem porządnie zmiksowac, dodając w międzyczasie jajka. Przyprawic sporą ilością pieprzu, dodac też pieprz ziołowy, sól, zmielone ziele ang. oraz gałkę muszkatołową.
Masę wylac na blachę (wyłożoną papierem do pieczenia). Piec w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.