Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny pasztet z kurczaka, wykorzystałem mięso z rosołu, prawdziwy domowy pasztet w kilka minut, będziecie zachwyceni :-) Polecam serdecznie :-) https://youtu.be/GJx47Rw9FFk
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3744
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2099
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3744
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2099
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Składniki
Do większej miski przekładamy oddzielone od kości i skór mięso z kurczaka z rosołu i seler. Następnie solimy, obficie pieprzymy, dodajemy resztę przypraw i wlewamy rosół. Następnie wszystko miksujemy blenderem na jednolitą masę, osoby lubiące bardziej gęsty pasztet, wlewają mniej rosołu. Pasztet już prawie gotowy, teraz należy przykryć miskę i odstawić do lodówki aby stężał i przerobił się. Pasztet można również popakować w słoiki i poddać pasteryzacji, aby móc go dłużej przechowywać. Gotowe !!! Smacznego :-)