Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ten pasztet zrodził się w mojej głowie po ugotowaniu niedzielnego rosołu. Warzonego na mięsie z kurczaka, indyka i kaczki. Przyrządzenie pasztetu nie jest skomplikowane, a idealnie nada się na śniadanie lub kolację. Wyszło nie tylko ekonomicznie ale też smacznie. Serdecznie zapraszam. <WJ>
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Mięso wraz z włoszczyzną mielimy. Razem z jajkami, bułką tartą i przyprawami wyrabiamy na jednolitą masę. Przekładamy do foremek (10x20) i zapiekamy 30-35 minut w temperaturze 200°C. Studzimy przy otwartych drzwiczkach piekarnika.