Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 137
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 96
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 52
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 45
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 137
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 96
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 52
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 45
Składniki
Mięso moczę ok.1 godziny.Marchewki obieram.Mięso i marchewki gotuję w świeżej wodzie z dodatkiem kostki rosołowej do momentu aż mięso będzie miękie.Studzę ,mielę maszonką.Mi zepsuła się maszynka więc zrobiłam to blenderem.Pietruszkę siekam i dodaję do masy razem z jajkami i masłem,wszystko mieszam.Doprawiam do smaku.
Blachę najlepiej kopytko,smaruję maslem i wysypuję bułką tartą.Całą masę umieszczam w korytku.
Piekę w piekarniku ok.40 minut w temperaturze 190 stopni.