Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się przepis na pasztet przygotowany z mięsa rosołowego a mianowicie z udek które były gotowane w rosole, jeżeli spodoba się wam przepis zapraszam do skorzystania
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Mięso z rosołu oczyścić z kości, przemielić przez maszynkę, dodać przyprawy oraz rosół wymieszać i pozostawić na 15 minut aby dodana bułka napęczniała
Przygotowany pasztet przełożyć do niewielkiego naczynia wysmarowanego olejem, wstawić do zimnego piekarnika ustawionego na 230 stopni i piec 50- 55 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika
Swojski pasztet najlepiej smakuje ze swojskim pieczywem