Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się przepis na pasztet przygotowany z mięsa rosołowego a mianowicie z udek które były gotowane w rosole, jeżeli spodoba się wam przepis zapraszam do skorzystania
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 56
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3609
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 106
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 56
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3609
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 106
Składniki
Mięso z rosołu oczyścić z kości, przemielić przez maszynkę, dodać przyprawy oraz rosół wymieszać i pozostawić na 15 minut aby dodana bułka napęczniała
Przygotowany pasztet przełożyć do niewielkiego naczynia wysmarowanego olejem, wstawić do zimnego piekarnika ustawionego na 230 stopni i piec 50- 55 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika
Swojski pasztet najlepiej smakuje ze swojskim pieczywem