Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się przepis na pasztet przygotowany z mięsa rosołowego a mianowicie z udek które były gotowane w rosole, jeżeli spodoba się wam przepis zapraszam do skorzystania
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 250
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 644
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 250
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 644
Składniki
Mięso z rosołu oczyścić z kości, przemielić przez maszynkę, dodać przyprawy oraz rosół wymieszać i pozostawić na 15 minut aby dodana bułka napęczniała
Przygotowany pasztet przełożyć do niewielkiego naczynia wysmarowanego olejem, wstawić do zimnego piekarnika ustawionego na 230 stopni i piec 50- 55 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika
Swojski pasztet najlepiej smakuje ze swojskim pieczywem