Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowe wegetariańskie danie.
selery,marchew i cebulę ugotować,ostudzić i zemleć
do zmielonej masy dodać płatki,żółtka,posiekana natkę lub koperek,masło
doprawić ziołami ,solą i pieprzem
na koniec dodać ubitą pianę i dokładnie wymieszać
tak przygotowana masę włożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką i piec godzine w temp.180
pasztet jest lekko słodki ale świetnie smakuje z ogórkami kiszonymi,marynowana papryką lub grzybami
do pasztetu mozna dodać ser żółty,usmażone i zmielone grzyby,drobno pokrojoną szynkę,mnie smakuje najlepiej wersja bez dodatków
Co zrobić, aby ciasto na pierogi było delikatne i elastyczne? To proste. Skor...
Odsłon: 54308
Sałatka Waldorf czyli klasyka kuchni amerykańskiej. Nazwa pochodzi od hotelu...
Odsłon: 24
Placki z cukinii to niezwykle smaczna propozycja na lekki, pożywny obiad. Sta...
Odsłon: 261
Wieprzowina pieczona długo w niskiej temperaturze jest soczysta, aromatyczna...
Odsłon: 63
Doskonały dodatek do dań głównych. Można łączyć je z pieczonym mięsem, warzy...
Odsłon: 95
Sałatka Waldorf czyli klasyka kuchni amerykańskiej. Nazwa pochodzi od hotelu...
Odsłon: 24
Placki z cukinii to niezwykle smaczna propozycja na lekki, pożywny obiad. Sta...
Odsłon: 261
Wieprzowina pieczona długo w niskiej temperaturze jest soczysta, aromatyczna...
Odsłon: 63
Doskonały dodatek do dań głównych. Można łączyć je z pieczonym mięsem, warzy...
Odsłon: 95
Składniki
selery,marchew i cebulę ugotować,ostudzić i zemleć
do zmielonej masy dodać płatki,żółtka,posiekana natkę lub koperek,masło
doprawić ziołami ,solą i pieprzem
na koniec dodać ubitą pianę i dokładnie wymieszać
tak przygotowana masę włożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką i piec godzine w temp.180
pasztet jest lekko słodki ale świetnie smakuje z ogórkami kiszonymi,marynowana papryką lub grzybami
do pasztetu mozna dodać ser żółty,usmażone i zmielone grzyby,drobno pokrojoną szynkę,mnie smakuje najlepiej wersja bez dodatków
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2446
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2379