Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowe wegetariańskie danie.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35635
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1187
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5972
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35635
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1187
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5972
Składniki
selery,marchew i cebulę ugotować,ostudzić i zemleć
do zmielonej masy dodać płatki,żółtka,posiekana natkę lub koperek,masło
doprawić ziołami ,solą i pieprzem
na koniec dodać ubitą pianę i dokładnie wymieszać
tak przygotowana masę włożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką i piec godzine w temp.180
pasztet jest lekko słodki ale świetnie smakuje z ogórkami kiszonymi,marynowana papryką lub grzybami
do pasztetu mozna dodać ser żółty,usmażone i zmielone grzyby,drobno pokrojoną szynkę,mnie smakuje najlepiej wersja bez dodatków