Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pieczeń nie dość że jest prosta w wykonaniu to jeszcze bardzo smaczna. Z własnym chlebem po prostu niebo w gębie. Dodając sos można też z pieczeni zrobić dodatek do ziemniaków.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19229
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1665
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19229
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1665
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Mięso zmieliłem razem z liśćmi pora, na koniec zmieliłem chleb. Cebulę posiekałem i podsmażyłem z wyciśniętym czosnkiem. Następnie dodałem pokrojone grzyby i przez chwilę dusiłem. Wszystkie składniki wymieszałem razem z przyprawami i jajkami.
Jeżeli masa wyjdzie zbyt gęsta można dodać mleko. Jeśli nie ma liści pora, można je pominąć. Foremkę wyłożyłem papierem do pieczenia, piekłem około 60 minut w 190 stopniach. Foremka miała wymiary : 25x12 cm.