Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne danie. Tak przygotowaną kaszankę można z powodzeniem położyć na grill.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1008
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 666
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4131
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 77
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1008
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 666
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4131
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 77
Składniki
Cebulę i ogórki kroimy w półplasterki, paprykę w paseczki. Kaszankę nakłuwamy w kilku miejscach widelcem. Na blacie rozkładamy 4 kawałki folii aluminiowej, każdy smarujemy odrobiną oleju. Na folii układamy po kawałku kaszanki, posypujemy cebulą, ogórkami i papryką. Następnie przyprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i vegetą.
Zawijamy folię i układamy na blaszce. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni ( ja wykorzystałam funkcję grilla ) i pieczemy przez ok. 35 minut. Podajemy ze świeżym pieczywem.