Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pieczone na patelni kiełbaski śląskie z cebulą i szczypiorem, podane z ziemniakami i ogórkiem kiszonym.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5391
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1746
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5287
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1795
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5391
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1746
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5287
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1795
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie nacinamy kiełbaski śląskie i smażymy z każdej strony na rumiany kolor. Jężeli kiełbaski będą już zarumienione dodajemy pokrojony szczypior z cebulą i dusimy na małym ogniu do miękkości cebuli. Cebulę ze szczypiorem przed dodaniem na patelnię doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy,posypujemy koprem, tłuczemy.
Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i ogórkiem kiszonym. Smacznego!!!