Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone plastry schabu z warzywami to idealna propozycja na obiad.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67517
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1860
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67517
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1860
Składniki
Schab kroimy w plastry. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Pozostałe warzywa kroimy w większą kostkę. Przyprawy mieszamy z olejem. Łączymy mieszankę z mięsem i warzywami. Dokładnie mieszamy. Wykładamy na blaszkę piekarnikową. Pieczemy około 45-50 minut w 180 stopniach. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)