Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schab w aromatycznej marynacie.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Oblozyc slonina wirzch schabu i obwiazac sznurkiem. Tak przygotowane mieso natrzec marynata i pozostawic w lodowce minimum 2 godziny. Nastepnie ulozyc w naczyniu do pieczenia i piec okolo 20 min w tem 190stC. Po uplywie tego czasu zmiejszyc temperature do 160stC i dodac warzywa. Piec okolo 40 min (lub do upieczenia miesa)