Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schab w aromatycznej marynacie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Oblozyc slonina wirzch schabu i obwiazac sznurkiem. Tak przygotowane mieso natrzec marynata i pozostawic w lodowce minimum 2 godziny. Nastepnie ulozyc w naczyniu do pieczenia i piec okolo 20 min w tem 190stC. Po uplywie tego czasu zmiejszyc temperature do 160stC i dodac warzywa. Piec okolo 40 min (lub do upieczenia miesa)