Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super mięsko na niedzielny wykwintny obiad.
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2987
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1088
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2987
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1088
Składniki
Wykonanie: Borowiki zalać wrzątkiem i odstawić. Mięso pokroić na porcje, maczać w winie i panierować w mące. Następnie podsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Po czym mięso zalać 1 szklanką wody, przyprawić do smaku, dodać kilka ziaren ziela angielskiego i listek laurowy. Całość zagotować, dodać posiekaną cebulę, grzyby z wywarem i żurawinę. Przykryć przykrywką i gotować na małym ogniu do miękkości mięsa.