Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Idealny na kanapki ,robiony domową metodą. Bardzo soczysty i aromatyczny.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
Wieczorem wodę wymieszać z przyprawami ,majonezem i musztardą. Zagotować i ostudzić. Rano ,do zimnej zalewy włożyć cały schab. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 min. Zostawić do wystudzenia na 24 godz. Rano ponownie zagotować wodę ,gotować 5 min. Odstawić do ostudzenia na 24 godz. Na następny dzień mięso wyjąć z zalewy.