Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Idealny na kanapki ,robiony domową metodą. Bardzo soczysty i aromatyczny.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Składniki
Wieczorem wodę wymieszać z przyprawami ,majonezem i musztardą. Zagotować i ostudzić. Rano ,do zimnej zalewy włożyć cały schab. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 min. Zostawić do wystudzenia na 24 godz. Rano ponownie zagotować wodę ,gotować 5 min. Odstawić do ostudzenia na 24 godz. Na następny dzień mięso wyjąć z zalewy.