Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab jest soczysty ,lekko różowy i nie zmniejsza swojej objętości. Przepis dostałam od znajomej i go wypróbowałam.
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29044
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 252
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 126
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33677
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2525
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29044
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 252
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 126
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33677
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2525
Składniki
Wymieszać wodę z przyprawami i majonezem,tak aby utworzyła się w miarę jednolita zawiesina.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Dodać mięso ,ponownie zagotować i utrzymać w stanie wrzącym 8-10 minut.
Następnie zdjąć z ognia całość zostawić w zalewie do wystygnięcia ,najlepiej na noc.
Rano ponownie zagotować wszystko i znów zostawić do wystygnięcia SMACZNEGO