Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab jest soczysty ,lekko różowy i nie zmniejsza swojej objętości. Przepis dostałam od znajomej i go wypróbowałam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Składniki
Wymieszać wodę z przyprawami i majonezem,tak aby utworzyła się w miarę jednolita zawiesina.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Dodać mięso ,ponownie zagotować i utrzymać w stanie wrzącym 8-10 minut.
Następnie zdjąć z ognia całość zostawić w zalewie do wystygnięcia ,najlepiej na noc.
Rano ponownie zagotować wszystko i znów zostawić do wystygnięcia SMACZNEGO