Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab jest soczysty ,lekko różowy i nie zmniejsza swojej objętości. Przepis dostałam od znajomej i go wypróbowałam.
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 698
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 268
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 698
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 268
Składniki
Wymieszać wodę z przyprawami i majonezem,tak aby utworzyła się w miarę jednolita zawiesina.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Dodać mięso ,ponownie zagotować i utrzymać w stanie wrzącym 8-10 minut.
Następnie zdjąć z ognia całość zostawić w zalewie do wystygnięcia ,najlepiej na noc.
Rano ponownie zagotować wszystko i znów zostawić do wystygnięcia SMACZNEGO