Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i aromatyczny schab, doskonały na rodzinny obiad.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15464
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4638
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 316
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2769
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5005
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15464
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4638
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 316
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2769
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5005
Składniki
Mięso delikatnie rozbić i marynować przez około 2-3 godziny. PIeczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Suszone pomidory pokroić w kostkę. Każdy kawałek schabu ułożyć na folii aluminiowej, a na nim pieczarki, żurawinę oraz suszone pomidory.
Folię zawinąć, tworząc szczelną kieszonkę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Piec przez około 20 minut.