Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i aromatyczny schab, doskonały na rodzinny obiad.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Mięso delikatnie rozbić i marynować przez około 2-3 godziny. PIeczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Suszone pomidory pokroić w kostkę. Każdy kawałek schabu ułożyć na folii aluminiowej, a na nim pieczarki, żurawinę oraz suszone pomidory.
Folię zawinąć, tworząc szczelną kieszonkę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Piec przez około 20 minut.