Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i aromatyczny schab, doskonały na rodzinny obiad.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 358
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 358
Składniki
Mięso delikatnie rozbić i marynować przez około 2-3 godziny. PIeczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Suszone pomidory pokroić w kostkę. Każdy kawałek schabu ułożyć na folii aluminiowej, a na nim pieczarki, żurawinę oraz suszone pomidory.
Folię zawinąć, tworząc szczelną kieszonkę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Piec przez około 20 minut.