Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 396
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1735
Smaczne danie :)
Odsłon: 837
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1626
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 396
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1735
Smaczne danie :)
Odsłon: 837
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1626
Składniki
Pokroić schab na plastry ok 1 cm. Podsmażyć z obu stron na patelni na złoty kolor.
W naczyniu żaroodpornym poukładać podsmażony schab a na nim pokrojony ser mozzarella.( pod serem mogą znajdować się najróżniejsze składniki-co kto lubi w ilościach dowolnych)
Pieczemy w piekarniku o temp. 180 stopni 20 minut lub aż ser roztopi się i zrumieni. Smacznego