Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad lub ciepła kolacja świąteczna na pewno zaskoczy ,kurki które każdy uwielbia w połączeniu z mięsem,same pyszności:)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Schab pokrojony w plastryi obtoczony w mące obsmażyć na tłuszczu jaki używamy. Obsmażone plastry dać do rondla,podlać ,wodą tak by przykryła mięso.Dać ziele angielskie i liście laurowe. Mięso włączyć do gotowania.
Na patelni zeszklić cebulę,dodać kurki i pokrojony drobno czosnek ,smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku. Dodać do rondla z duszonym schabem,podbić śmietanką ,doprawić pieprzem i solą,oraz przyprawami jakie lubicie. Na końcu dodać posiekany koprek. Zagotować.
Smacznego życzę!