Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny kawał mięcha idealny na kanapki. Tak przygotowany schab to sprawdzony przepis na domową wędlinę.
Smaczna, słodka przekąska, która z pewnością urozmaici i rozweseli nieco wiel...
Odsłon: 201
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 243
Smaczna, słodka przekąska, która z pewnością urozmaici i rozweseli nieco wiel...
Odsłon: 201
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 243
Składniki
Przygotowanie schabu jest banalnie proste. Do miseczki wkładamy majonez, chrzan i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Następnie smarujemy schab przygotowaną marynatą. Mięso najlepiej jest odstawić na noc. Mięso wkładamy do piekarnika na 170 stopni, pieczemy 1,5 godziny. Po tym czasie należy wyłączyć piekarnik i pozostawić schab do całkowitego wystudzenia. Gotowe