Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 790
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4707
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 790
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4707
Składniki
Schab rozbić, posypać solą, pieprzem i mąką. Na talerzu pokłócić jajka, na drugi talerz wysypać płatki migdałowe. Schab obtoczyć w jajku następnie w płatkach migdałowych i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Należy je odwracać delikatnie, żeby nie odeszły migdały od mięsa. Smacznego