Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie, idealne na poniedziałek, kiedy nie chce się długo stać przy garach. Wystarczy przygotować składniki a danie praktycznie samo się zrobi. Po więcej przepisów oraz filmików krok po kroku znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube @smacznie_na_talerzi. Zapraszamy!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3001
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3677
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 247
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 357
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3001
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3677
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 247
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 357
Składniki
Schab pokroić na plastry i delikatnie rozbić tłuczkiem. Ponakłuwać widelcem. Na rozgrzanej oliwie obsmażyć mięso z obu stron na złoty kolor. Wlać bulion dodać, liście laurowe, ziele angielskie, sól oraz pieprz. Gotować pod przykryciem aż mięso będzie kruche. Po tym czasie dodać chrzan i śmietanę. Chwilkę gotować, aż sos zacznie gęstnieć. Mąkę połączyć z odrobiną zimnej wody i wlać cienkim strumieniem ciągle mieszając . Zagotować. Na koniec dodać pęczek posiekanego koperku. Smacznego!