Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny schab w sosie z prawdziwków
Schab umyć, pokroić, dać na rozgrzany olej, podpiec na złoto z obu stron, zalać wodą, dodać pokruszone prawdziwki, gotować do miękkości schabu, mąkę rozpuścić w odrobinie wody, wlać do mięsa, dodać śmietanę , przyprawić do smaku, podawać z ziemniakami i surówką.
Delikatne mięso z sarny idealnie komponuje się ze smakiem grzybów leśnych i s...
Odsłon: 9668
Pyszna i delikatna galaretka. Serdecznie polecam:)
Odsłon: 3736
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4098
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 27
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 40
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 104
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1038
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4098
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 27
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 40
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 104
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1038
Składniki
Schab umyć, pokroić, dać na rozgrzany olej, podpiec na złoto z obu stron, zalać wodą, dodać pokruszone prawdziwki, gotować do miękkości schabu, mąkę rozpuścić w odrobinie wody, wlać do mięsa, dodać śmietanę , przyprawić do smaku, podawać z ziemniakami i surówką.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2370
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2277