Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny przepis na obiad kiedy chce się zrobić coś szybko i efektownie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
Przygotowanie Schab myję, kroję w plastry, rozbijam tłuczkiem. Nacieram pieprzem i solą, smaruję rozmąconym jajkiem. Mięso podsmażam. Pod koniec smażenia na każdy kawałek mięsa kładę plasterek sera i krążek ananasa. Smażę, aż ser się roztopi.