Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki schabu w pysznym sosie z musztardą i majerankiem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116393
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7947
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1500
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116393
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7947
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1500
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Składniki
Schab kroimy w plastry, obsypujemy pieprzem i pieprzem ziołowym. Cukinię obieramy, wydrążamy, kroimy w plasterki. Cebulę kroimy w piórka, ząbki czosnku rozgniatamy. W garnku z grubszym dnem na oleju przesmażamy schab z obu stron po 2 minuty. Dodajemy wszystkie warzywa, liście laurowe, ziele angielskie, musztardę, dolewamy trochę wody. Dusimy pod przykryciem około 30 minut. Przed końcem gotowania dodajemy majeranek i doprawiamy do smaku. Podajemy z kaszą, ryżem lub ziemniakami.