Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kieszonki ze schabu z nadzieniem z jajek i kiełbasy. Cudowne, nie tylko na wielkanocny stół.
Wspaniały chleb bez mąki. Jedynie ziarna, twaróg i jajka.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 137
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 1643
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1046
Wspaniały chleb bez mąki. Jedynie ziarna, twaróg i jajka.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 137
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 1643
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1046
Składniki
Jajka wkładamy do wody. Gotujemy na twardo. Schab lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Obrane jajka i kiełbasę kroimy w kostkę. Jogurt i chrzan dokładnie łączymy ze sobą. Dodajemy do niego jajka i kiełbasę. Dodajemy szczypiorek. Łączymy wszystko ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Wykładamy na schab. Mięso składamy na pół. Mocujemy wykałaczkami. Panierujemy kolejno w mące, jajku i tartej bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor.