Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kieszonki ze schabu z nadzieniem z jajek i kiełbasy. Cudowne, nie tylko na wielkanocny stół.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1320
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1320
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Składniki
Jajka wkładamy do wody. Gotujemy na twardo. Schab lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Obrane jajka i kiełbasę kroimy w kostkę. Jogurt i chrzan dokładnie łączymy ze sobą. Dodajemy do niego jajka i kiełbasę. Dodajemy szczypiorek. Łączymy wszystko ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Wykładamy na schab. Mięso składamy na pół. Mocujemy wykałaczkami. Panierujemy kolejno w mące, jajku i tartej bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor.