Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kieszonki ze schabu z nadzieniem z jajek i kiełbasy. Cudowne, nie tylko na wielkanocny stół.
Jajka wkładamy do wody. Gotujemy na twardo. Schab lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Obrane jajka i kiełbasę kroimy w kostkę. Jogurt i chrzan dokładnie łączymy ze sobą. Dodajemy do niego jajka i kiełbasę. Dodajemy szczypiorek. Łączymy wszystko ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Wykładamy na schab. Mięso składamy na pół. Mocujemy wykałaczkami. Panierujemy kolejno w mące, jajku i tartej bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4441
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 100
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 178
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 156
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 195
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 181
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4441
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 100
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 178
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 156
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 195
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 181
Składniki
Jajka wkładamy do wody. Gotujemy na twardo. Schab lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Obrane jajka i kiełbasę kroimy w kostkę. Jogurt i chrzan dokładnie łączymy ze sobą. Dodajemy do niego jajka i kiełbasę. Dodajemy szczypiorek. Łączymy wszystko ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Wykładamy na schab. Mięso składamy na pół. Mocujemy wykałaczkami. Panierujemy kolejno w mące, jajku i tartej bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 462
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2179