Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odskocznia od zwykłych schabowych:)
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105463
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 92
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4553
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105463
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 92
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4553
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Składniki
Plastry karkówki lekko rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć, obsypać czosnkiem. Zamoczyc w rozmąconym jajku, potem w bułce tartei i piec na oliwie.
Pieczarki , cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę. Wszystko podsmazyć na oliwie. Do prawić odrobiną soli i pieprzem.
Na gotowe kotlety rozłożyć podsmażone warzywa, delikatnie pokropić ketchupem i przykryć plastrem sera.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec do momentu aż ser się rozpuści.
SMACZNEGO:)