Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odskocznia od zwykłych schabowych:)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 989
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 59
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1126
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 177
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 989
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 59
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1126
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 177
Składniki
Plastry karkówki lekko rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć, obsypać czosnkiem. Zamoczyc w rozmąconym jajku, potem w bułce tartei i piec na oliwie.
Pieczarki , cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę. Wszystko podsmazyć na oliwie. Do prawić odrobiną soli i pieprzem.
Na gotowe kotlety rozłożyć podsmażone warzywa, delikatnie pokropić ketchupem i przykryć plastrem sera.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec do momentu aż ser się rozpuści.
SMACZNEGO:)