Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo proste
Na patelnię wlałam 250 ml wody, rozpusciłam w niej pół kostki rosołowej. Kiedy bulion wrzał, włożyłam rozbite tłuczkiem plastry schabu i przykryłam poszatkowaną cebulą i pokrojonymi pieczarkami. Dusiłam pod przykryciem ok. 25 minut, aż schab był gotowy, a bulion się zredukował.
idealny na niedzielny obiad, na zdjęciu niestety widoczna już resztka schabu,...
Odsłon: 4252
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 9
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 115
Ciasto lekkie. Ładnie się prezentuje a jeszcze lepiej smakuje. SMACZNEGO
Odsłon: 57
Delikatne i pyszne mięsko z polędwiczki , upieczone z warzywami , zniewala sm...
Odsłon: 34
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 288
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 9
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 115
Ciasto lekkie. Ładnie się prezentuje a jeszcze lepiej smakuje. SMACZNEGO
Odsłon: 57
Delikatne i pyszne mięsko z polędwiczki , upieczone z warzywami , zniewala sm...
Odsłon: 34
Wśród wypieków sernik zapewne najbardziej jest znany, na różne sposoby przygo...
Odsłon: 288
Składniki
Na patelnię wlałam 250 ml wody, rozpusciłam w niej pół kostki rosołowej. Kiedy bulion wrzał, włożyłam rozbite tłuczkiem plastry schabu i przykryłam poszatkowaną cebulą i pokrojonymi pieczarkami. Dusiłam pod przykryciem ok. 25 minut, aż schab był gotowy, a bulion się zredukował.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2395
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2299