Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad bardzo pyszny dla smakoszy kapusty kiszonej . Potrawa jest aromatyczna i coś innego np. na niedzielny obiad.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5178
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5178
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Składniki
1. W mięsie robimy otwór i solimy.
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy, po czym prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Kapustkę kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
6. Wsypujemy trochę majeranku i prużymy. 7. Dodajemy w proszku sos grzybowy i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwór w mięsie.
9. Mięso obsypujemy przyprawą do mięsa.
10. Wkładamy do woreczka.
11. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 12. Schab kroimy w plastry. 13. Smacznego.