Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad bardzo pyszny dla smakoszy kapusty kiszonej . Potrawa jest aromatyczna i coś innego np. na niedzielny obiad.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11871
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8556
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155332
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11871
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8556
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155332
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
1. W mięsie robimy otwór i solimy.
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy, po czym prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Kapustkę kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
6. Wsypujemy trochę majeranku i prużymy. 7. Dodajemy w proszku sos grzybowy i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwór w mięsie.
9. Mięso obsypujemy przyprawą do mięsa.
10. Wkładamy do woreczka.
11. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 12. Schab kroimy w plastry. 13. Smacznego.