Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad bardzo pyszny dla smakoszy kapusty kiszonej . Potrawa jest aromatyczna i coś innego np. na niedzielny obiad.
1. W mięsie robimy otwór i solimy.
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy, po czym prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Kapustkę kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
6. Wsypujemy trochę majeranku i prużymy.
7. Dodajemy w proszku sos grzybowy i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwór w mięsie.
9. Mięso obsypujemy przyprawą do mięsa.
10. Wkładamy do woreczka.
11. Zapiekamy 45 minut w 180˚C.
12. Schab kroimy w plastry.
13. Smacznego.
Kto lubi pierogi z kapustą i grzybami to zachęcam do zrobienia udek z takim n...
Odsłon: 2136
Jak zrobić łazanki - prosty przepis, składniki, przyprawy i przygotowanie. K...
Odsłon: 17641
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 19
Ekspresowe roladki z tortilli idealne na śniadanie, kolację lub na imprezę. W...
Odsłon: 101
Moje dzisiejsze kotlety schabowe to kotlety z pieczarkami i serem. Kotleciki...
Odsłon: 118
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 19
Ekspresowe roladki z tortilli idealne na śniadanie, kolację lub na imprezę. W...
Odsłon: 101
Moje dzisiejsze kotlety schabowe to kotlety z pieczarkami i serem. Kotleciki...
Odsłon: 118
Składniki
1. W mięsie robimy otwór i solimy.
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy, po czym prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Kapustkę kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
6. Wsypujemy trochę majeranku i prużymy. 7. Dodajemy w proszku sos grzybowy i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwór w mięsie.
9. Mięso obsypujemy przyprawą do mięsa.
10. Wkładamy do woreczka.
11. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 12. Schab kroimy w plastry. 13. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2433
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2352