Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję Schab nadziewany roszponką, jest to jedna z najzdrowszych odmian sałaty – zawiera witaminę C, co cytryna, zaś pod względem zawartości żelaza niemal dorównuje szpinakowi.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7641
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2783
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7641
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2783
Składniki
1. Schab kroimy w plastry następnie rozbijamy. 2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą.
3. Na każdy kawałek układamy pół plasterka sera
4. Na ser układamy kilka roszponek.
5. Następnie dwa plasterki papryki.
6. Roladki ciasno zawijamy.
7. Panierujemy najpierw w jajku, po czym w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. 9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.