Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab do obiadu, bardzo go lubimy.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Rosołki rozetrzeć w misce z 1/2 szklanki oleju. Włożyć kotlety wymieszać i odstawić na pół godziny. Blachę z piekarnika, posmarować olejem. Poukładać krążki cebuli,tyle ile jest kotletów. Poukładać na cebuli kotlety. Na każdym, krążek cebuli,boczku i plasterek twardego sera. Na serze rozsmarować po czubatej łyżeczce majonezu. Piec w nagrzanym piekarniku, ok.45 min. w 175*. Można tak postąpić z karczkiem,filetami z kury, albo innym mięsem.
Podawać na ciepło do obiadu.