Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab do obiadu, bardzo go lubimy.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 480
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1293
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 55
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 348
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 480
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1293
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 55
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 348
Składniki
Rosołki rozetrzeć w misce z 1/2 szklanki oleju. Włożyć kotlety wymieszać i odstawić na pół godziny. Blachę z piekarnika, posmarować olejem. Poukładać krążki cebuli,tyle ile jest kotletów. Poukładać na cebuli kotlety. Na każdym, krążek cebuli,boczku i plasterek twardego sera. Na serze rozsmarować po czubatej łyżeczce majonezu. Piec w nagrzanym piekarniku, ok.45 min. w 175*. Można tak postąpić z karczkiem,filetami z kury, albo innym mięsem.
Podawać na ciepło do obiadu.