Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab do obiadu, bardzo go lubimy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34132
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1327
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34132
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1327
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Rosołki rozetrzeć w misce z 1/2 szklanki oleju. Włożyć kotlety wymieszać i odstawić na pół godziny. Blachę z piekarnika, posmarować olejem. Poukładać krążki cebuli,tyle ile jest kotletów. Poukładać na cebuli kotlety. Na każdym, krążek cebuli,boczku i plasterek twardego sera. Na serze rozsmarować po czubatej łyżeczce majonezu. Piec w nagrzanym piekarniku, ok.45 min. w 175*. Można tak postąpić z karczkiem,filetami z kury, albo innym mięsem.
Podawać na ciepło do obiadu.