Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab do obiadu, bardzo go lubimy.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16846
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 319
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 841
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16846
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 319
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 841
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23869
Składniki
Rosołki rozetrzeć w misce z 1/2 szklanki oleju. Włożyć kotlety wymieszać i odstawić na pół godziny. Blachę z piekarnika, posmarować olejem. Poukładać krążki cebuli,tyle ile jest kotletów. Poukładać na cebuli kotlety. Na każdym, krążek cebuli,boczku i plasterek twardego sera. Na serze rozsmarować po czubatej łyżeczce majonezu. Piec w nagrzanym piekarniku, ok.45 min. w 175*. Można tak postąpić z karczkiem,filetami z kury, albo innym mięsem.
Podawać na ciepło do obiadu.