Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab do obiadu, bardzo go lubimy.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14257
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1654
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16268
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6555
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14257
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1654
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16268
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6555
Składniki
Rosołki rozetrzeć w misce z 1/2 szklanki oleju. Włożyć kotlety wymieszać i odstawić na pół godziny. Blachę z piekarnika, posmarować olejem. Poukładać krążki cebuli,tyle ile jest kotletów. Poukładać na cebuli kotlety. Na każdym, krążek cebuli,boczku i plasterek twardego sera. Na serze rozsmarować po czubatej łyżeczce majonezu. Piec w nagrzanym piekarniku, ok.45 min. w 175*. Można tak postąpić z karczkiem,filetami z kury, albo innym mięsem.
Podawać na ciepło do obiadu.