Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zanurzone w aromatycznym sosie ziołowym z pieczarkami.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 794
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5606
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9462
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 213
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 794
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5606
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9462
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 213
Składniki
1. Mięso kroimy w słupki. 2. Doprawiamy solą.
3. Mąkę wsypujemy do miski, mieszamy z ziołami.
4. Obtaczamy mięso.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju, do chwili kiedy mięso będzie miękkie.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Do grzybów przekładamy mięso.
10. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną.
11. Hartują wlewamy do sosu, chwilę gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.