Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie mięsa ze słodką żurawiną i ananasem. Więcej na : http://charlottegotuje.blogspot.com/ ZAPRASZAM ! przepis znaleziony na tastefully
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1359
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1106
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2158
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1359
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1106
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2158
Składniki
Kotlety smażymy tak jak zawsze, układamy w blaszce. Na każdy kotlet kładziemy plasterek ananasa, w dziurkę w ananasie wkładamy 1 łyżeczkę żurawiny i kładziemy na to plasterek sera żółtego z wyciętą dziurką tak, aby żurawina była na wierzchu. Zapiekamy w 180st C do czasu roztopienia się sera