Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O ja robiąc dziś obiad nawet nie wiedziałam że jest dzień schabowego ????, co oni jeszcze nie wymyślą.
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Składniki
Mięso umyć i osuszyć na durszlaku.
Ubić na schabowego.
Następnie posmarować musztardą stołową z obu stron i odstawić aby musztardą wchłonęła się w mięso.
Na patelni rozpuścić smalec.
Następnie kotleta zanurzyć w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem, następnie w bułce.
I smażyć na wolnym ogniu z obu stron na rumiano.
Obiad podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty kiszonej.