Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O ja robiąc dziś obiad nawet nie wiedziałam że jest dzień schabowego ????, co oni jeszcze nie wymyślą.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32561
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 919
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32561
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 919
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
Mięso umyć i osuszyć na durszlaku.
Ubić na schabowego.
Następnie posmarować musztardą stołową z obu stron i odstawić aby musztardą wchłonęła się w mięso.
Na patelni rozpuścić smalec.
Następnie kotleta zanurzyć w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem, następnie w bułce.
I smażyć na wolnym ogniu z obu stron na rumiano.
Obiad podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty kiszonej.