Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O ja robiąc dziś obiad nawet nie wiedziałam że jest dzień schabowego ????, co oni jeszcze nie wymyślą.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10661
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10661
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Mięso umyć i osuszyć na durszlaku.
Ubić na schabowego.
Następnie posmarować musztardą stołową z obu stron i odstawić aby musztardą wchłonęła się w mięso.
Na patelni rozpuścić smalec.
Następnie kotleta zanurzyć w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem, następnie w bułce.
I smażyć na wolnym ogniu z obu stron na rumiano.
Obiad podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty kiszonej.