Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek śliwki powoduję że schab nabiera walory smakowe i jest soczysty.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15549
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7061
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15549
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7061
Składniki
1. Schab kroimy plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Na schabie układamy kilka śliwek suszonych.
4. Zawijamy roladki.
5. Otulamy boczkiem.
6. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia układamy roladki.
7. Zapiekamy w piekarniku 30 minut 180˚C.
8. Roladki gotowe. 9. Smacznego.