Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami, podana z domowym pieczywem.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44668
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182121
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 267
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44668
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182121
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 267
Składniki
Kiełbaski nacinamy z obu stron, smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy skwarki z boczku i cebulę, smażymy kilka minut.
Usmażone kiełbaski podajemy ze skwarkami i swojskim pieczywem. Smacznego!!!