Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami, podana z domowym pieczywem.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99072
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5099
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5912
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99072
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5099
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5912
Składniki
Kiełbaski nacinamy z obu stron, smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy skwarki z boczku i cebulę, smażymy kilka minut.
Usmażone kiełbaski podajemy ze skwarkami i swojskim pieczywem. Smacznego!!!