Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona kiełbasa śląska z cebulą i skwarkami, podana z domowym pieczywem.
Już niedługo święto wszystkich łasuchów – tłusty czwartek. Dlatego dzisiaj ma...
Odsłon: 9707
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 360
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 329
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 360
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 329
Składniki
Kiełbaski nacinamy z obu stron, smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy skwarki z boczku i cebulę, smażymy kilka minut.
Usmażone kiełbaski podajemy ze skwarkami i swojskim pieczywem. Smacznego!!!
Przepisy Wędliny
Wędliny
Pieczeń z jajkiem
Wędliny
Kiełbasa biała na soli
Wędliny
Pieczona szynka z tłuszczykiem
Wędliny
Schab gotowany w herbacie
Pieczeń z jajkiem
Pieczeń z jajkiem to niezwykle smaczne i efektowne danie, które może stać się...
Odsłon: 205
Kiełbasa biała na soli
Kiełbasa białą na soli, to idealny dodatek do świątecznego żurku, jak również...
Odsłon: 47