Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do obiadu na specjalne przyjęcie.
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2117
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 424
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1181
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 49
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32435
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 132
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2117
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 424
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1181
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 49
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32435
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, następnie osuszyć i natrzeć olejem wymieszanym z przyprawami, po czym odłożyć w chłodne miejsce na parę godzin. Przygotować ostry, długi nóż którym zrobić nacięcie w środku mięsa i faszerować na przemian owocami. Gotowe mięso przełożyć do żaroodpornego naczynia, podlać bulionem i piec w temperaturze 200 stopni około godziny, polewać w międzyczasie sosem. Po godzinie pieczenia odkryć naczynie i dopiec do zrumienienia mięsa, następnie kroić dosyć grube plastry.