Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i soczysta szynka gotowana w zalewie z przyprawami i dodatkiem chrzanu to smaczna propozycja na świąteczny stół i inne okazje i przyjęcia.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 604
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13503
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 604
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13503
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Składniki
Mięso opłukaj. Wodę wlej do garnka zagotuj , dodaj czosnek , przyprawy i chrzan. Następnie włóż mięso i zagotuj pod przykryciem około 5 minut . Wyłącz i zostaw do całkowitego wystygnięcia.
Po wystudzeniu ponownie zagotuj i gotuj około 5 minut, zostaw do wystygnięcia. Po wystudzeniu ponownie zagotuj i gotuj około 5 minut. Czynność powtarzaj trzy razy i zostaw do całkowitego wystygnięcia.
Po całkowitym wystygnięciu wyjmij z zalewy i włóż do lodówki. Pyszna, soczysta szynka gotowana jest gotowa do spożycia.