Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szynka w nowej odsłonie , a raczej zasłonie ....z galarety
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 676
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 126
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1286
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 676
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 126
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1286
Składniki
Ser zetrzeć na drobnej tarce, wcisnąć czosnek , dodając majonez mieszać tak, aby powstała jednolita ale zwarta masa.Nadziać tym plastry szynki , nałożyć na brzeg i zwijać w rulony. Tak przygotowane szyneczki ozdobić i zalać tężejącą galaretką zrobioną z bulionu i żelatyny ( żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie). Po 2-3 godz w lodówce - można spożywać ,SMACZNEGO