Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szynka w nowej odsłonie , a raczej zasłonie ....z galarety
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13633
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13633
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Ser zetrzeć na drobnej tarce, wcisnąć czosnek , dodając majonez mieszać tak, aby powstała jednolita ale zwarta masa.Nadziać tym plastry szynki , nałożyć na brzeg i zwijać w rulony. Tak przygotowane szyneczki ozdobić i zalać tężejącą galaretką zrobioną z bulionu i żelatyny ( żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie). Po 2-3 godz w lodówce - można spożywać ,SMACZNEGO