Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, chudziutka szyneczka :) wyśmienita do kanapek jak i na ciepło :)
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 117
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 115
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 230
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 286
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 117
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 115
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 230
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 286
Składniki
Mięso umyć. W wodzie zagotować wszystkie przyprawy, gotować ok 20 minut, wystudzić. Do wystudzonej zalewy włożyć mięso i odstawić na 3-4 dni w chłodne miejsce. Mięso przełożyć do szynkowara, zamknąć, szynkowar umieścić w garnku na dnie ze ściereczką, do garnka nalać wodę po rant szynkowara. Gotować w 80 stopniach przez 1,5 godziny. Smacznego Ilość soli dobrze jest regulować wg własnego smaku.