Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, chudziutka szyneczka :) wyśmienita do kanapek jak i na ciepło :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12849
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1458
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14122
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12849
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1458
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14122
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Składniki
Mięso umyć. W wodzie zagotować wszystkie przyprawy, gotować ok 20 minut, wystudzić. Do wystudzonej zalewy włożyć mięso i odstawić na 3-4 dni w chłodne miejsce. Mięso przełożyć do szynkowara, zamknąć, szynkowar umieścić w garnku na dnie ze ściereczką, do garnka nalać wodę po rant szynkowara. Gotować w 80 stopniach przez 1,5 godziny. Smacznego Ilość soli dobrze jest regulować wg własnego smaku.