Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mąż dba o linię, a ja o męża:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15045
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2013
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8829
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15045
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2013
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8829
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Przyprawioną szynkę zapeklować w oliwie i occie - najlepiej całą noc - co jakiś czas mieszając. Obróbka cieplna tego mięska obyć się powinna szybko - na grillu lub patelni o karbowany dnie.
Jogurt połączyć z utartym solą czosnkiem, dodać sok cytrynowy i doprawić. Gorące mięso wyśmienicie smakuje z warzywami i kleksem z sosu jogurtowego.
Smacznego.