Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mąż dba o linię, a ja o męża:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113225
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 635
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1106
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 726
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113225
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 635
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1106
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 726
Składniki
Przyprawioną szynkę zapeklować w oliwie i occie - najlepiej całą noc - co jakiś czas mieszając. Obróbka cieplna tego mięska obyć się powinna szybko - na grillu lub patelni o karbowany dnie.
Jogurt połączyć z utartym solą czosnkiem, dodać sok cytrynowy i doprawić. Gorące mięso wyśmienicie smakuje z warzywami i kleksem z sosu jogurtowego.
Smacznego.