Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czosnkiem i chili i pyszną galaretką.
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13349
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4209
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43138
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 509
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 411
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 459
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13349
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4209
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43138
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 509
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 411
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 459
Składniki
Udziec obsypałam od wewnątrz obficie przyprawą "pieprz cytrynowy" Dodałam chili i czosnek. i posypałam żelatyną.
Mięso ściśle zwinęłam i wcisnęłam do szynkowara. Szynkowar zostawiłam na noc do lodówki. Następnego dnia wyjęłam szynkowar na godzinę przed gotowaniem. Potem wstawiłam na ściereczce do gara tak aby poziom wody co najmniej sięgał poziomu mięsa w szynkowarze. Woda nie powinna przekraczać 85 stopni. Po trzech godzinach mięso będzie doskonałe. Po 2,5 też dobre. Mięso schłodziłam po wyjęciu a potem schowałam szynkowar na noc do lodówki. Gotowe.
Smacznego :)