Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czosnkiem i chili i pyszną galaretką.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
Udziec obsypałam od wewnątrz obficie przyprawą "pieprz cytrynowy" Dodałam chili i czosnek. i posypałam żelatyną.
Mięso ściśle zwinęłam i wcisnęłam do szynkowara. Szynkowar zostawiłam na noc do lodówki. Następnego dnia wyjęłam szynkowar na godzinę przed gotowaniem. Potem wstawiłam na ściereczce do gara tak aby poziom wody co najmniej sięgał poziomu mięsa w szynkowarze. Woda nie powinna przekraczać 85 stopni. Po trzech godzinach mięso będzie doskonałe. Po 2,5 też dobre. Mięso schłodziłam po wyjęciu a potem schowałam szynkowar na noc do lodówki. Gotowe.
Smacznego :)