Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kaszanki z jabłkiem.Polecam mimo,że na pewno kaszanka nie jest zdrowa,ale raz na jakiś czas można zjeść:)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,jabłko w kostkę.Smażyć na tłuszczu do zrumienienia cebulki. Dać pokrojoną kaszankę ,doprawić majerankiem i smażyć około 7 min. Można doprawić solą i pieprzem,to już wg.własnego smaku. Smacznego życzę!