Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak własna, domowa wędlina, która jest zawsze zdrowsza, smaczniejsza jak ze sklepu. A po za tym "wiem co jem", bez wzmacniaczy smaku i wypełniaczy.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 395
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 65
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 395
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 65
Składniki
Wędliny wykonujemy w/g podanych przepisów z linków. Nastepnie kroimy je w odpowiadające nam grubością plasterki, układamy na półmisku, dekorujemy i podajemy.