Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś spróbowaliśmy czegoś innego i postanowiliśmy użyć sosu z czarnego pieprzu że słoika i chili. Sztuka mięsa wołowego wyszła pyszna. To coś dla koneserów wołowiny, gdzie mięsko dookoła jest upieczone, dalej jak średnio upieczony steak, a w środku prawie krwisty. Mięsko naprawdę miękkie i smaczne.
Łyżeczka, blacha do pieczenia
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 39
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 39
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Składniki
Wołowinę posypujemy ze wszystkich stron solą oraz płatkami chili, a następnie smarujemy dookoła sosem pieprzowym. Zostawiamy na kilka godzin do zamarynowania.
Pieczemy w piekarniku 2 godzinę i 15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. W połowie pieczenia obracamy.
Podajemy z sosem i ziemniakami lub ryżem z warzywami.