Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś spróbowaliśmy czegoś innego i postanowiliśmy użyć sosu z czarnego pieprzu że słoika i chili. Sztuka mięsa wołowego wyszła pyszna. To coś dla koneserów wołowiny, gdzie mięsko dookoła jest upieczone, dalej jak średnio upieczony steak, a w środku prawie krwisty. Mięsko naprawdę miękkie i smaczne.
Łyżeczka, blacha do pieczenia
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 482
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 475
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 73
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 114
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 482
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 475
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 73
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 114
Składniki
Wołowinę posypujemy ze wszystkich stron solą oraz płatkami chili, a następnie smarujemy dookoła sosem pieprzowym. Zostawiamy na kilka godzin do zamarynowania.
Pieczemy w piekarniku 2 godzinę i 15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. W połowie pieczenia obracamy.
Podajemy z sosem i ziemniakami lub ryżem z warzywami.