Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś spróbowaliśmy czegoś innego i postanowiliśmy użyć sosu z czarnego pieprzu że słoika i chili. Sztuka mięsa wołowego wyszła pyszna. To coś dla koneserów wołowiny, gdzie mięsko dookoła jest upieczone, dalej jak średnio upieczony steak, a w środku prawie krwisty. Mięsko naprawdę miękkie i smaczne.
Łyżeczka, blacha do pieczenia
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5354
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17552
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 672
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5354
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17552
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 672
Składniki
Wołowinę posypujemy ze wszystkich stron solą oraz płatkami chili, a następnie smarujemy dookoła sosem pieprzowym. Zostawiamy na kilka godzin do zamarynowania.
Pieczemy w piekarniku 2 godzinę i 15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. W połowie pieczenia obracamy.
Podajemy z sosem i ziemniakami lub ryżem z warzywami.